Fitim Haxhija

Drejtor i Përgjithshëm

Ne ndikojmë në mënyrë të favorshme tek njerëzit, familjet dhe komunitetet me punën tonë dhe përpjekjet tona bamirëse. Është vend emocionues për të qenë çdo ditë dhe mundësitë tona për të kontribuar do të rriten ndërsa ne vazhdojmë të rritemi në teritorin e Kosovës.