Lokacioni

Rr. Theranda, Prizren

Vivera, Prizren

Vivera – në Prizren është një pamje e shkëlqyer e modernitetit dhe elegancës. Me 12 etazhitete(B+S+P+9) dhe 3 blloqe, ajo ngrihet si një ikonë e qytetit. Fasada e saj e bukur tërheq vëmendjen me dizajnin dhe detajet në mënyrë të përputhur.

Kjo ndërtesë përfshin apartamente të ndryshme për ngamadhësia, gjithashtu duplexe dhe penthouse, duke ofruar një gamë të gjerë për preferencat e banorëve. Penthouse-t dhe duplex-et ofrojnë pamje të mahnitshme të qytetit dhe maleve përreth. Brendia e ndërtesës ofron ambient të krijuar me kujdes dhe dizajn modern, duke kombinuar elegancën me komoditetin.

Vivera – si ndërtesë nuk është vetëm një vendbanim, por një përvojë e lartë e jetesës për banorët e saj.

3 Lamela

124 apartmente

9 Apartmente Duplex

2 Penthouse

5 lokale afariste

114 vendparkime

54 Vendparkime të jashtme