Vështrim

Lajmet

Njerëzit tanë janë të përkushtuar për të gjetur zgjidhje për çdo sfidë. Kjo frymë krijon disa storie të shkëlqyera.

Vivera, Prizren

Lokacioni Rr. Theranda, Prizren Vivera – në Prizren është një pamje e shkëlqyer e modernitetit dhe elegancës. Me 12 etazhitete(B+S+P+9) dhe 3 blloqe, ajo ngrihet

Vivera, Prizren

Lokacioni Rr. Theranda, Prizren Vivera – në Prizren është një pamje e shkëlqyer e modernitetit dhe elegancës. Me 12 etazhitete(B+S+P+9) dhe 3 blloqe, ajo ngrihet