Kush jemi ne?

Për Ne

Agullimi - Më shumë se 20 vite përvojë në ndërtim

Kompania Agullimi është zhvilluar me sukses mbi përvojën e Pronarit z. Zeqir Haxhija gjatë 20 viteve të fundit. Projektet tona të përfunduara na bëjnë krenarë dhe na sigurojnë një të ardhme premtuese. Agullimi përqendrohet në trended e industrisë, siç janë: teknologjitë inovative te ndërtimit dhe sigurimi i cilësisë në procesin e ndërtimit. Sigurisht, një nga motivimet dhe përgjegjësitë tona kryesore është për të gjetur zgjidhje optimale për klientin. Ekzekutimi i tyre i perkushtuar dhe i saktë, deshmon se sa janë të rëndësishme kërkesat të klientëve tanë. Biznesi thelbësor i Agullimi-a është realizimi i komplekseve banesore që janë te destinuara për shitje. Kompania është udhëheqëse në të gjithë procesin e zhvillimit të objekteve: nga përzgjedhja e lokacionit dhe planifikimi i projektit, përmes ndërtimit dhe ekzekutimit, deri te shitjet dhe adminstrimi. Agullimi mbështet vetëm tek partnerë të fortë, profesionistë dhe të besueshëm. Kujdesi dhe ndjeshmërija janë vlerat tona që gjenerohen në të gjitha aktivitete.

Vizioni

Të jemi kompania lidere në ndërtim, duke ofruar projekte që tejkalojnë vazhdimisht standardet ndërkombëtare dhe ofrojnë kënaqësi të jashtëzakonshme të klientit.​

Misioni

Të ofojmë punë cilësore dhe shërbim ndaj klientit dhe të ruajm nivelin më të lartë të profesionalizmit, ndershmërisë dhe drejtësisë në marrëdhëniet tona me klientët, punonjësit dhe shitësit tanë. Të rritemi duke ofruar vazhdimisht produkte, shërbime dhe zgjidhje të dobishme dhe domethënëse për tregjet që tashmë i shërbejmë – dhe të zgjerohemi në fusha të reja që bazohen në kompetencat tona dhe interesat e klientëve.​

Etika

Jemi të pakompromis në integritetin, ndershmërinë dhe drejtësinë tonë.​

Siguria dhe Shëndeti

Ekipet me përvojë të Agullimit kanë zhvilluar udhëzime të kujdesshme për menaxhimin e sigurisë së personelit dhe pajisjeve në terren. Zbulimi dhe mbikëqyrja e vendit, vlerësimi i kërcënimit, plani i sigurisë së vendit dhe pajisjet e sigurisë janë të domosdoshme për të krijuar marrëdhënie të forta me partnerët tregtarë duke vënë theksin në njerëzit, punën ekipore dhe mbi proceset dhe listat kontrolluese.

Cilësia

Të apasionuar pas përsosmërisë. E bëjmë punën tonë siç duhet. Reputacioni ynë është vlera jonë e ofruar në sytë e çdo klienti dhe komuniteti.

Njerëzit

Frymëzojmë njëri-tjetrin me punë të rëndësishme plot qëllime, mundësi sfiduese zhvillimi dhe karriera shpërblyese. Aspirojmë të jemi punëdhënësi i zgjedhur në industrinë tonë.

Kultura

Ndërtojmë në mënyrë aktive një mjedis pune të larmishëm, gjithëpërfshirës dhe bashkëpunues ku të gjitha pikëpamjet janë të mirëpritura dhe ku puna në grup dhe merita janë gurët e themelit. Jemi krenarë për atë që bëjmë dhe si e bëjmë!​

Marrëdhëniet

Ne ndërtojmë marrëdhënie pozitive dhe afatgjata me klientët tanë, partnerët, nënkontraktorët, furnitorët dhe kolegët, të ndërtuara mbi besimin, respektin dhe bashkëpunimin.

Inovacioni

Zhvillojmë dhe aplikojmë teknologji të klasit botëror.

Qëndrueshmëria

Të ndërtuar mbi kujdesin dhe procedurat e ndjekura që garantojnë ruajtjen e cilësisë së punës. Standardi ynë ka fokusin në konfigurimet e komponentëve, specifikimet e materialit dhe performancë funksionale.

Njihuni me lidershipin

Fitim Haxhija

Drejtor i Përgjithshëm​

Ne ndikojmë në mënyrë të favorshme tek njerëzit, familjet dhe komunitetet me punën tonë dhe përpjekjet tona bamirëse. Është vend emocionues për të qenë çdo ditë dhe mundësitë tona për të kontribuar do të rriten ndërsa ne vazhdojmë të rritemi në teritorin e Kosovës.

Behar Gashi

Drejtor Teknik

Agullimi beson se programi i kompanisë është “ndryshues i lojës” në industrinë e ndërtimit. Nga fillimi deri në përfundim, ne planifikojmë dhe ekzekutojmë projekte të mbështetura nga planifikimi proaktiv. Zgjidhje inxhinierike të qëndrueshme dhe inovative nga koncepti në dorëzim. Menaxhimi i Projektit. Inxhinieri e Aplikuar. Inxhinieri Konsulente.