Projektet

Çdo projekt ndërtimi është testament i fuqisë së bashkëpunimit, kreativitetit dhe angazhimit të palëkundur për përsosshmëri.

Sektorët

Objekte Afaristo-Banesore

Nëpërmjet metodave të ndërtimit, teknologjisë moderne, sigurisë dhe zgjidhjeve kryesore të qëndrueshmërisë, ne jemi këtu për t’u siguruar të përmbushim pritshmëritë tuaja.

Lagje

Agullimi u shërben familjeve, duke i ndihmuar të përmbushin ëndrrën e pronësisë së shtëpisë. Strategjia përfshin ndërtimin e lagjeve dhe shtëpive me cmime të përballueshme, standard sa më lartë jetese dhe funksionimi, zgjidhje urbane dhe arkitektura të lagjeve me konkurs professional.

Rruga jonë

Qëndrueshmëria

Të ndërtuar mbi kujdesin dhe procedurat e ndjekura që garantojnë ruajtjen e cilësisë së punës.

Standardi ynë ka fokusin në konfigurimet e komponentëve, specifikimet e materialit dhe performancë funksionale.

Siguria

Ne kujdesemi për njëri-tjetrin.

Ekipet me përvojë të Agullimit kanë zhvilluar udhëzime të kujdesshme për menaxhimin e sigurisë së personelit dhe pajisjeve në terren. Zbulimi dhe mbikëqyrja e vendit, vlerësimi i kërcënimit, plani i sigurisë së vendit dhe pajisjet e sigurisë janë të domosdoshme për të krijuar marrëdhënie të forta me partnerët tregtarë duke vënë theksin në njerëzit, punën ekipore dhe mbi proceset dhe listat kontrolluese.

Ndërtim për më të mirën

Të përkushtuar për të krijuar një të ardhme të qëndrueshme.

Hartojmë dhe ndërtojmë projekte, duke u fokusuar të ndihmojmë klientët tanë të krijojnë trashëgimi pozitive të qëndrueshme që përfshin mbrojtjen e mjedisit, krijimin e rritjes dhe zhvillimit ekonomik dhe partneritetin me komunitetet.

0 +

Vite në biznes

0

Projekte në industri të ndryshme

Njoftohuni me lidershipin

Fitim Haxhija

Drejtor i Përgjithshëm​

Ne ndikojmë në mënyrë të favorshme tek njerëzit, familjet dhe komunitetet me punën tonë dhe përpjekjet tona bamirëse. Është vend emocionues për të qenë çdo ditë dhe mundësitë tona për të kontribuar do të rriten ndërsa ne vazhdojmë të rritemi në teritorin e Kosovës.

Behar Gashi

Drejtor Teknik

Agullimi beson se programi i kompanisë është “ndryshues i lojës” në industrinë e ndërtimit. Nga fillimi deri në përfundim, ne planifikojmë dhe ekzekutojmë projekte të mbështetura nga planifikimi proaktiv. Zgjidhje inxhinierike të qëndrueshme dhe inovative nga koncepti në dorëzim. Menaxhimi i Projektit. Inxhinieri e Aplikuar. Inxhinieri Konsulente.

Partnerët tanë

24
19
25
1
3
35
5
11
20
12
14
15
21
32
27
10
22
13
2
18
34
16
17
36
6
28
8
23
33
29
26
9
30
7
31