Lokacioni

Rr. UÇK, Gjakovë

Ëndrra, Gjakovë

Ëndrra – Kompleksi familjar në zemrën e Gjakovës.

E krijuar për t’u fokusuar në stilin e jetës aktive gjendet përballë rrugës kryesore, duke plotësuar kërkesat  dhe nxitur mirëqenien, me një sipërfaqe  8172,96 m2, 6 kate / 49 apartamente, garanton pamjen mbresëlënëse dhe qasjen e lehtë në të gjithë qytetin.

Në një rreze prej 1 km, ofron një sërë shërbimesh për të përmbushur nevojat tuaja.

Shtëpia e kulturës, Parku i qytetit, Posta, Stacioni i autobusëve, Markete, Xhamia e Sofës e shumë destinacione tjera, janë lehtë të qasshme nga dy anët e rrugës.

Dizajni i Ëndrrës garanton cilësi të lartë teknike, pasi bazohet në standardet e të larta dhe  ofron praktikat dhe përvojat më të mira evropiane.

Ne zhvillojmë hapësira ku rregullat dhe siguria urbane garantojnë një jetë të qetë dhe të sigurt.