Lokacioni

Magjistralja Gjakovë-Prishtinë Km1, mbrapa pompes B3, Gjakovë

Kompleksi B3, Gjakove

KOMPLEKSI B3 mbrëslënës nuk lë asgjë për të dëshiruar dhe ofron një përvojë të gjerë dhe të rehatshme të jetesës.

Me kombinimin e hapësirave të banimit me hapësirave gjelbëruese është krijuar mundësia për zhvillimin e shumë aktiviteteve të ndryshme si parqe për fëmijë, aktivitete sporti dhe relaksimi, duke përfshirë edhe parkingjet për nevojat e banorëve.

Me një rreze prej 1 km ka kopshte, shkolla mjekë, dyqane të shumta, restorante dhe bare si dhe qendra e qytetit arrihet në më pak se 15 minuta në këmbë.