Lokacioni

Sheshi Mentor Tolaj, Deçan

Centrum, Deçan

Të jetosh në qendër të qytetit dhe në të njejtën kohë të shijosh pamje të mrekullueshme të bukurive natyrore mundësohet vetëm nëse je pjesë e kompleksit Centrum në Deçan.

Objekti afaristo-banesor Centrum është një kompleks modern i cili përmban banesa komode, lokale afarsite dhe parkingje nëntokësore.

Agullimi-Objekti-Afarist-Banesor-Centrum-Decan

Nëse keni vendosur që të bëheni pjesë e banorëve të kompleksit apo edhe të zhvilloni afarizëm në kompleksin Centrum atëherë keni bërë zgjidhjen më të mirë për ju, familjen apo biznesin tuaj.

Profesionalizmi, standardi i lartë i ndërtmit dhe përkushtimi deri në detajin më të vogël e bëjnë këtë kompleks atë që gjithmonë keni kërkuar. Për të siguruar një kualitet të lartë, ne me kujdes kemi përzgjedhur kompanitë furnitore, duke selektuar vetëm brendet e njohura botërore të dëshmuara në fushën e ndërtimtarisë.