Lokacioni

Magjistralja Gjakovë-Prishtinë Km1, mbrapa pompes B3

Kompleksi Dardania, Gjakovë

Kompleksi Dardania – mbresëlënës, nuk le asgjë për të dëshiruar dhe ofron një përvojë të gjerë dhe të rehatshme të jetesës.

Me kombinimin e hapësirave të banimit me hapësirave gjelbëruese është krijuar mundësia për zhvillimin e shumë aktiviteteve të ndryshme si parqe për fëmijë, aktivitete sporti dhe relaksimi, duke përfshirë edhe parkingjet për nevojat e banorëve. Me një rreze prej 1 km ka kopshte, shkolla mjekë, dyqane të shumta, restorante dhe bare si dhe qendra e qytetit arrihet në më pak se 15 minuta në këmbë.