Lokacioni

Rr. Nënë Tereza, Gjakovë

Vlera, Gjakove

Vlera, një projekt modern, me cilësi të lartë, në një vend të shkëlqyeshëm siguron një të ardhme premtuese.

Kompleksi familjar i cili ndodhet në rr. Nënë Tereza, Gjakovë,  përfshin më shumë se 60 apartamente me tipologji të ndryshme, duke filluar nga studiot, dhe apartamentet 1 + 1, 2 + 1, dhe 3 + 1, 4 Penthouse, 48 garazha dhe 33 depo. Ka 6 hapësira shërbimi, të cilat ju ofrojnë mundësinë për të zhvilluar aktivitetin tuaj të biznesit.

Çdo banesë dhe lokal afarist ndërtohet me kujdes dhe përkushtim të vecantë deri në detajet më të vogla për të plotësuar nevojat famijljare apo biznesore të klientëve tanë. Nga përzgjedhja e lokacionit, planifikimi i projektit, ndërtimit deri te shitjet dhe administrimi gjithmonë me fokus tek cilësia.

Shtoja vlerën jetës, bëhu banor i kompleksit Vlera.