Lokacioni

Rruga Mark Malota, Gjakovë

Prime 77, Gjakovë

PRIME 77, kompleski banesorë, i cili sjell kualitet në arkitekturën e objekteve banesore me një arkitekturë të veçantë moderne dhe përkushtim të madh kushtuar çdo detaji në organizimin dhe ndërtimin e hapësirave banesore të përshtatshme për çdo familje. PRIME 77 përmban 24 apartamente, 2 penthouse, 4 lokale afariste, 26 garazha dhe 6 depo.

Vijat e drejta dhe hapjet e mëdha i japin objektit karakter modern duke e bërë të dallohet ndër objektet e tjera dhe të tërheq vëmendjen e gjithësecilit. Planifikimi arkitekturor i objektit PRIME 77 bënë ndërthurjen e estetikës, structures dhe funksionit. Baraspeshimi dhe bashkërenditja e këtyre tre elementeve e dallon këtë objekt duke ju ofruar banorëve të tij kualitetin dhe rehatinë e ëndrrave të tyre.

I vendosur në një lokacion të volitshëm, i cili është i pasur me funksione të ndryshme të cilat mund të arrihen për vetëm disa minuta në këmbë.