Lokacioni

Lagjja Prishtina e Re, rr. Behar Begolli, Prishtinë

Puhiza 2, Prishtine

Prishtina e Re po ndërtohet çdo ditë e madhështia iu shtua me kompleksin afarist-banesor Puhiza 2.

Kompleksi Puhiza 2 përmban banesa ku komoditeti dhe funksionaliteti janë të bashkëdyzuara për një jetë të re, të rehatshme dhe efikase. Banesat kanë parkingje nëntokësore dhe hapsira afariste në mënyrë që të gjitha nevojat e banorëve të jenë të plotësuara.

Objekti ka një pamje impozante të qytetit të Prishtinës dhe pozicion të tillë që nuk mund të ndërtohen objekte të tjera për ta penguar këtë pamje. Gjelbrimi është pjesë e pashmangshme e projekteve të realizuara nga Agullimi dhe nuk ka si të mungojë në Puhiza 2.

Kompleksi gjendet vetëm 5 min nga qendra e qytetit, 3 minuta larg Qendres Klinike Universitare të Kosovës.

Leja ndërtimore: 05 NR. 351/02-0075500/17 DT. 26.10.2017